top of page

OVER ONS

Dutch Traffic Management

Al enige jaren ondersteunen wij scholen op het gebied van marketing en communicatie. Onze kracht ligt op dit gebied vooral in het vertalen van de sfeer en de kernwaarden van de school in beelden. Dit vertaalt zich in mooie promotie filmpjes voor de school.

Tijdens het maken van de films, viel het op dat bijna elke school te maken heeft met verkeersdrukte in de omgeving van de school. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties voor de kinderen, agressiviteit en frustratie bij de bewoners.

Hierom is een bewustwordingscampagne ontwikkeld. De campagne is gericht op de bewustwording van het gedrag van ouders en bewoners. Het doel is de verkeersuitdagingen, zoals drukte en hinder om de scholen heen te verminderen.

62253-12-schoolstraat-17sep2021-e-v-eis-2_edited.jpg

ONZE CAMPAGNES

Campagne met behulp van leerkrachten en leerlingen
Leerkrachten en directieleden  zijn vaak betrokken bij een veilige omgeving rondom hun school. Dit komt omdat het direct te maken heeft met de veiligheid van hun leerlingen. Er is daarom een campagne ontwikkeld waarbij de leerkrachten, samen met hun leerlingen, direct onderdeel uitmaken van het campagneteam.

Campagnes met behulp van ons eigen School Traffic Control team
Alhoewel de leerkrachten in bijna alle gevallen betrokken zijn bij de omgeving en de veiligheid van hun leerlingen, wordt er vaak een hoge werkdruk ervaren. Om de school in dit soort gevallen zoveel mogelijk te ontzorgen is er een campagne ontwikkeld waarbij de campagne wordt uitgevoerd door ons eigen team.

Driving School

ONZE WERKWIJZE

Toegankelijk

Onze campagnes zijn geschikt voor zowel het primair onderwijs, als het voortgezet onderwijs.

Betrokken

Wij proberen altijd handhavers en/of wijkagenten onderdeel uit te laten maken van de campagne.

Positief

Onze materialen bevatten motiverende uitingen om het gedrag van verkeersdeelnemers op een positieve manier te beïnvloeden!

School's out
bottom of page